Armeliaisuuden matka Itseen Gambiaan marraskuussa 2022 (2viikkoa)

Elämme Nyt-hetkessä ja antaudumme sille, mikä ilmenee. Suunnitelmana on tulevaan järjestää kurssimatka Gambiaan marraskuussa 2022. Laitan tarkempia tietoja tulevassa, mutta tässä alhaalla on suuntaa antava ohjelma.

Matka Itseen Gambiassa (2 viikkoa)

Tervetuloa armeliaisuuden matkalle Itseesi aurinkoiseen ja lempeällä ilmastolla varustettuun Gambiaan, nauttien merestä ja upeasta hiekkarannasta. Saat nauttia myös paikallisista ihmisistä, joilla ei ole mihinkään kiire, vaan he elävät nyt-hetkessä ja luottavat, että elämä kantaa. Jo pelkkä oleminen Gambiassa saa mielesi rauhoittumaan. Gambia on yksi turvallisimmista Afrikan maista, jossa ihmiset ovat todella ystävällisiä ja vieraanvaraisia.

Matkan tarkoituksena on yhä syvemmin muistaa oma Todellisuutesi ja antautua luottamukselle. Lisäksi tarkoitus on ohjata sinua katsomaan omaa sisintäsi ja puhumaan rauhan tieltä esteet pois. Matkalla on jokaisella tila puhua, avata omia kokemuksia ja saada niihin uudenlainen vapauttava kokemus.

Kurssi pidetään päivisin uimarannalla auringossa varjojen tai palmujen alla, oman toiveesi mukaan. Näköalana on upea meri johon voit aina halutessasi pulahtaa. Vieressä on ravintoloita joista tarjoilijat tuovat hyvää luomu ruokaa ja juomia sekä halutessasi voit tilata hedelmälautasen tai smoothien mangolla, appelsiineilla, ananaksella, kookoksella ym.eksoottisilla hedelmillä.

Ajankohta: Marraskuussa 2022

Ryhmän koko: 14 henkilöä

Hinta: 2300€...2500€


Hintaan sisältyy:

 Kurssi (35 x 45min,)

 Majoitus 2 hengen huoneessa / hlö.

 Aamiainen

 Lennot (ruoka lennoilla)

 Lentokenttä kuljetukset edestakaisin

 Järjestelykulut

 Paikallisen oppaan palvelut

KURSSIAIKATAULU:

Ensimmäisellä viikolla pidämme kurssia puolet eli 17,5 h ja toisella viikolla samoin 17,5 h. Voit myös halutessasi ottaa henkilökohtaisia keskusteluja, jotka maksetaan erikseen 110e/h.

Aikataulu ja suunnitelma on suuntaa antava. Elämme nyt-hetkessä tilanteen mukaan.


1. päivä: Saapuminen Banjulin lentokentälle. Matka hotelliin n. 40 min.

2. päivä: Tutustutaan ympäristöön oppaan avulla. Kurssia klo 13 – 18.

3. päivä: Kurssia klo 10 – 15.

4. päivä: Kurssia klo 10 – 15, klo 16 rumputunti.

5. päivä: Vapaa. Retkiä halutessaan.

6. päivä: Vapaa. Retkiä..

7. päivä: Kurssia klo 10 – 15.

8. päivä: Kurssia klo 10 – 15.

9. päivä: Vapaa.

10. päivä: vapaa.

11. päivä: Kurssia klo 10 – 15.

12. päivä: vapaa.

13. päivä: Vapaa.

Muut päivät ovat sinulle vapaassa käytössä lepoon, ostoksiin ja retkiin. Retkistä opas kertoo paikan päällä. Opas on käytettävissä koko kurssin ajan ja vapaapäivinä.

Retket

Suosituimpia ovat olleet retki afrikkalaiseen perheeseen jota suosittelen koko ryhmälle sekä päivä Gambian joella . Näiden hinnat maksetaan paikan päällä, kuten muutkin retket. Lisäksi löytyy apinapuisto, Serrekunda market, matka "oikean" Kunta Kinten saarelle, kouluille, ym.

Linkki retkiin, hinnat suuntaa antavia

VARAUSMAKSU: AS-Keskustelutuokiot 200e maksetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä, jolla varmistat paikkasi.

LOPPUMAKSU: Noin 1kk ennen matkaa.

PERUUTUSMAKSU: 150e

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:

Kurssin ohjaaja: Aira sahakangas, aira.sahakangas@gmail.com, 040 5442104.