Armeliaisuuden matkalle Itseen Turkin saaristoristeilylle 05.05 - 13.05.2023

Tule sinuna matkalle Itseesi, läsnäoloon, aurinkoon, lämpöön ja turkoosiin mereen, jonka kauneudesta voit nauttia kokonaisen viikon. Nauti luonnon rauhasta ja laineiden liplatuksesta. Pulahda turkoosiin veteen aina, kun siltä tuntuu. Nauti auringon paisteesta, auringonlaskuista ja -nousuista. Nauti miljoonien tähtien taivaasta ja tähdenlennoista illan pimeydessä. Halutessasi voit nukkua laivan kannella, jossa voit nauttia koko yön tähtitaivaan alla nukkumisesta. Nauti täysihoidosta ja herkullisesta tuoreesta ruuasta, jonka kokki on rakkaudella valmistanut. Anna aikaa ja läsnäoloa itsellesi juuri sellaisena kuin olet.

Ryhmän koko: 12 henkilöä, 7x2/hh

Meno: Pe 05.05 2023 AY 2051 Helsinki – Dalaman 21:35 – 01:20

Paluu: La 13.05.2023 AY 2052 Dalaman – Helsinki 02:10 – 05.55

Hytit: 2-hengen hytit, jossa oma wc ja suihku

Ateriat: Täysihoito (aamiainen, lounas, tee/kahvi, päivällinen)

(Kokki valmistaa tuoreista raaka-aineista salaatti, liha, kana, kala)

Hinta: 1860€

Hintaan sisältyy:

Kurssi (25x45min)

Edestakaisin lennot Helsinki-Dalaman-Helsinki (suorat lennot, Finnair)

Ateriat lennolla

Bussikuljetukset Dalamanista; lentokenttä-laiva-lentokenttä

Majoitus 2-hengen hyteissä

Täyshoito (Juomat eivät sisälly hintaan)

Dalamanin kentältä kuljemme pikkubussilla Bozburuniin. Matkamme kestää n. 1,5h jossa risteilylaivamme odottelee meitä. Laiva jolla liikumme on 30m pitkä moottoripurjehtija. Mukaan mahtuu 14 matkustajaa miehistön lisäksi. Miehistönä on kapteeni Duran, kokki sekä yleismies. Olemme koko viikon merellä ja yövymme turvallisissa poukamissa. Viikolla käymme kauniissa pikkukylässä Daktassa.

Matkan tarkoituksena on yhdessä muistaa todellinen läsnäolomme. Lisäksi tarkoitus on ohjata sinut katsomaan omaa sisintäsi vahvistaaksesi todellista voimaasi ja puhumaan myös rauhan tieltä esteet pois. Matkalla on jokaiselle tila puhua ja avata omia kokemuksia ja saada niihin uudenlainen vapauttava kokemus. Kurssia pidetään aamupäivisin ja / tai yhdessä ryhmän kanssa sovittuina aikoina.