Päivän matka Itseen Imatralla 18.9.2021

Päivän matkalle Itseen voit tulla juuri sellaisena kuin olet. Riittää, että olet halukas mielen muutokseen. Toisen kokemuksen avulla on helpompi katsoa omaa kokemusta ja vapautua. Lisäksi yhdessä muistaminen on helpompaa. Armeliaisuuden matka Itseen on tarkoitettu sinulle, joka haluat muuttaa suhtautumistasi itseesi, työhösi ja ihan kaikkeen elämässäsi. Muutos viedään konkreettisesti sinun arkeesi.

Päivän matka itseen on kuuntelua, jossa sinä avaat itseäsi ja minä autan sinua katsomaan asioita uudesta näkökulmasta. Lisäksi samalla avaan asioita pienillä miniluennoilla ja piirroksilla fläpille, jotta asiat on nopeampi vapauttaa ja oivaltaa. Vain perusteellisesti avautumalla rauha voi alkaa kasvaa sinussa. Kyse on vanhan kokemuksen eli ristiriidan vapauttamisesta katsomatta ongelman muotoon.

Ennen päivän aloitusta klo 9.30 on tarjolla kahvia/teetä ja pientä purtavaa. Lounas syödään sopivassa ajankohdassa. Klo 18.00 päivä päättyy kahviin ja teehen.

Sinun osuutesi on tulla sellaisena kuin olet. Laita rento vaatetus ja ota halutessasi pieni patja ja peitto/tyyny ja muistiinpanovälineet.

Aika: 10 - 18

Ryhmän koko: 6….10 henkilöä

Osallistumismaksu: 180€

Paikka: Lappeentie 17 (3krs.), 55100 Imatra

Lounas kahvi/tee: 15...20e/hlö

Kurssin ohjaaja: Aira Sahakangas, diplomikuuntelija

www.as-keskustelutuokiot.fi


Ilmottautessasi matkalle, lähetän sinulle laskun, jonka voit maksaa viikkoa ennen kurssia.

Tiedustelut:

Aira Sahakangas p. 040 544 2104, aira.sahakangas@gmail.com

Niina Vento p. 050 411 2032, niina.vento@gmail.com