RauhanRannan Retriitti 27.7- 2.8. 2020

Tervehdys sinulle Ystävä!


Tämän vuotinen RauhanRannan Retriitti lähestyy! Se on jo neljäs. Aloitamme sen maanantaina 27.7. ja päätämme sunnuntaina 2.8.

Edellisten vuosien osallistujat ovat palautteen mukaan olleet todella kiitollisia mukanaolostaan ja jokainen on kokenut voimaantuvansa sisäisessä lempeydessä itsensä kanssa.

"Jokaisella sielulla on syvällä sisimmässään Jumalan Rajaton Rakkaus ja Puhtaus. Käytämme aikaa sen löytämiseen ja löydämme sen sekä otamme sitä sitten käyttöön niin tapahtumassa kuin jatkossakin helpommin". (Ovi simpään hiukan mukaeltuna)

Tällä teemalla olemme rakentaneet yhdessä Retriitin ohjelmaan (liitteenä) tilaa, että jokainen voisi vapaana avata kokemuksiaan ja tulisi Rakkaudella kuulluksi ilman pienintäkään epävarmuutta. Toinen teemamme on se, että jokainen kokisi samanarvoisuutta - kukaan ei ole alempana eikä ylempänä, joten yhdessä eteenpäin vapaana valitsemaan aina puhtaan uuden hetken sisäisessä ohjauksessa itselle iloksi, mikä myös heijastuu ihmissuhteissa muille.

Jokaisena päivänä on myös 2 kanavointia. Aamulla lyhempi ja iltapäivällä pidempi, että jokainen saisi puheenvuoron. Aamuisin käymme läpi Teidän toiveenne aiheista ja valintanne vaihtoehdoista.

Retriittiin voi osallistua yhdeksi tai useammaksi päiväksi tai koko viikoksi. Ks. ohjelmasta tarkemmat tiedot ja ohjeet.

Olet sydämellisesti tervetullut!

Soittele ihan vapaasti ja kerrothan eteenpäin Ystävillesi, sillä meillä ei ole varmaankaan kaikkien mahdollisesti halukkaiden yhteystietoja.

Lea 0400 594 051 Aira 040 544 2104 Harry 0400 931 452