Ultrapäivät Kuortaneen urheiluopistolla 4.-7.7.2019

Luento: Ihmeiden Oppikurssia käytännössä (Hyppyri-tilassa)

pe 5.7. klo 12–13 Mitä on Itsensä löytäminen arjessa?

la 6.7. klo 12–13 Mitä on onnellinen Itseni?

Mitä se on, kun löydän Itseni? Tässähän minä olen, ihan tallella kaikkine murheineni, iloineni, suruineni, ryppyineni jne... Olenko se minä? Vain onko se mielikuva minusta? Kun minulta kysytään millainen ihminen minä olen, niin,... en minä nyt oikein tiedä... millainen.... ja millainen minun pitäisi olla? Jokainen on kysynyt itseltään tätä jossain vaiheessa elämää. Avaan arjen tapahtumia ja sitä miten ilman arkea ei olisi mahdollista löytää onnellista Itseään. Kerron myös kirjoistani esimerkkinä, mitä Ihmeiden Oppikurssi tarkoittaa käytännössä ja miten tämä kirja auttaa "herättämään" mielen nopeammin anteeksiannon tehtävään löytämään onnellinen Itse. Lisäksi voi myös tehdä kysymyksiä asiasta.


Pidän myös ryhmiä, johon voit tulla tutustumaan ja kokemaan mitä on, kun katsotaan arjen kokemuksia vapaudella eli anteeksiannolla ja saat kokemuksen Itsesi löytämisestä maailmassa.

Ryhmien ajankohdat:

to klo 17.00

pe klo 15.00

la klo 15.00

Luennoista löydät esimerkkejä VIDEOT JA ÄÄNITTEET linkistä.

Iltaisin klo 21 Lea Tikkalan kautta voi keskustella oman totuutensa kanssa, jonka kautta myös kirjani ovat syntyneet. Sen jälkeen Harry Tuominen luennoi ja keskustelee IOK:sta.