Rullaava vuoden armeliaisuuden matka Itseen

Ryhmä on tarkoitettu sinulle, joka haluat muuttaa suhtautumistaan itseesi, mikä heijastuu kaikkeen jokapäiväisessä elämässäsi.

Kulkiessasi vuoden matkalla Todelliseen Itseesi minä kuljen rinnallasi tukena, kannustajana ja kannattelijana. Minä autan sinua, jotta sinä voit rauhassa avata ja katsoa kaikki elämäsi asiat, jotka saa nousta uudelleen nähtäväksi armeliaisuudella. Samalla kannattelen sinua pysymään ilossa, jota sinä Todellisuudessa jo olet.

Armeliaisuuden matka Itseen on prosessi. Se on sinun matkasi Todelliseen Itseesi. Henkilökohtainen keskustelu on vuorovaikutusta, jossa sinä avaat itseäsi. Ja minä kuuntelen. Vain perusteellisesti avautumalla rauha voi alkaa kasvaa sinussa.

Kyse on vanhan kokemuksen eli ristiriidan vapauttamisesta katsomatta ongelman muotoon. Keskustelussa ei rajata mitään pois. Kaikki asiat voidaan ottaa esiin.

Kaikki lähtee yksilöstä eli sinusta ja sinun omista kokemuksistasi. Merkitystä on vain sillä, että kykenet muuttamaan kokemuksesi epävarmuudesta turvallisuuteen ja varmuuteen. Keskustelu ja muutos tapahtuvat aina sinun ehdoillasi.


Osallistumismaksu

Osallistumismaksu on koko vuoden ajan 330€/ kk eli yhteensä 3 960€ /vuosi. Maksu sisältää koulutuksen neljälle viikonlopulle sekä 22h henkilökohtaista keskustelua. Jos haluaa enemmän henkilökohtaista keskustelua, siitä maksetaan erikseen 110€ /h. Yöpymiset ja ateriat jokainen kustantaa erikseen.

Matkan Itseen voit aloittaa milloin tahansa, ja keskustelutuokiot alkavat heti minun kanssani. Voit soittaa tai viestittää sähköpostitse toivomasi ajankohdan. Keskustelut tapahtuvat arkipäivisin klo 9.00–17.00 välillä, poikkeustilanteissa klo 17.00 jälkeen.

Paikka

Viikonlopun ryhmät pidetään eri puolilla Suomea. Tuleva linkistä saat tarkempaa tietoa ajankohdista ja paikoista.


Työskentelyajat ryhmässä

Pe 17.30–22...23.00, la 9.00–18.00, su 9.00–16.00.

Mukaan matkalle Itseesi tarvitset vain itsesi juuri sellaisena kuin olet sekä muistiinpanovälineet. Yöpymistä varten ota mukaan omat liinavaatteet ja pyyhkeet.


Viikonlopun ryhmän suuntaa antava aikataulu

Perjantai

17.00 saapuminen, ruoka, tee/kahvi

17.30 ryhmä alkaa

20.00 iltapala

20.30 ryhmä jatkuu

23.00 Hyvää yötä


Lauantai

8.30 aamiainen

9.00 ryhmä alkaa

13.00 lounas

15.00 ryhmä jatkuu, päivällinen

18.00 iltapala, saunomista ym.


Sunnuntai

8.30 aamiainen

9.00 ryhmä alkaa

12.30 lounas

13.00 ryhmä jatkuu

16.00 lähtökahvit

Vuoden matkalle voit ilmoittautua puhelimitse tai sähköpostitse.

HUOM! Ryhmiin voi osallistua milloin tahansa, vaikka et olisikaan vuoden matkalla.