Valintana mielenrauha 1

Tekijän nimi: Aira Sahakangas

ISBN: 9789526760636

Tuotteen nimike: Valintana mielenrauha 1

Alanimike: Keskustelutuokioita totuuden kanssa

Kovakantinen kirja

Kirjan koko: 19,7 x 13,0 cm

Kirja sisältää tekstiä ei kuvia

Kohderyhmä: aikuiset

Suomenkielinen

Kustantaja: Ars Vivendi

Sivumäärä: 252

Olisiko mahdollista hyväksyä yksinkertaisuus? Se, ettei tarvitse tavoitella mitään. Ei tarvitse yrittää mitään eikä ihannoida mitään. Ydin mielenrauhaan ja vapauteen on vain oma kokemus ja sen katsominen uudella tavalla. Se on avun saamista arjessa; sitä, ettei tarvitsekaan pohtia yksin, vaan voi antautua pyytämään apua.

Miten mielenrauha saavutetaan? Tämä kirja ja sen sisältämät keskustelut totuuden kanssa toimivat siitä esimerkkeinä.

Valintana mielenrauha ilmestyi syksyllä 2012. Kirja kuvaa mielenrauhan ohjaaja ja luennoitsija Aira Sahakankaan mielen muutoksen prosessia alkaen joulukuusta 2008, päättyen kesään 2012. Se antaa yksinkertaisen ja käytännöllisen esimerkin siitä, mitä tapahtuu, kun pyytää apua ja myös saa sitä. Miten ristiriidoista voi päästää irti puhumalla ne pois.

Kirja koostuu dialogeista, joita Aira Sahakangas käy kanavoinnin avulla oman sisäisen totuutensa kanssa.

Keskustelujen aihepiirit vaihtelevat arkisista asioista syvästi henkilökohtaisiin ja kipeisiin kysymyksiin. Aihepiirejä ovat muun muassa. työ, alkoholi, raha, sitoutuminen, parisuhde, kuolema, suhtautuminen kehoon sekä vanhemmuus.

”Tämä maailma opetti minua pyytämään anteeksi toisilta. Minä opin pyytämään anteeksi itseltäni. Annan anteeksi itselleni, että olen vuosikausia tuominnut ja syyllistänyt itseäni jos jonkinlaisista asioista. Se on aivan tarpeetonta ja se saa aikaan mielessäni rakkaudettomuuden, joka ei ole minun todellinen olotilani.”

Ilmestymispäivä: 25.9.2012

Tuotteen myyntihinta: 42e (sis alv 10%)


Kirjan englanninkieliseen laitokseen on esipuheen laatinut kansainvälinen Ihmeiden Oppikurssin opettaja David Hoffmeister. Tässä esipuhe suomennettuna:

”Aidon luotettavan henkisen heräämisen tärkein tuntomerkki on sen soveltaminen käytännön elämään. Kirjassaan Valintana Mielenrauha – Keskusteluja Totuuden kanssa Aira Sahakangas vie lukijansa käytäntöön sovelletun Viisauden matkalle yhdessä Pyhän Hengen kanssa. Kirjan sivut täyttyvät ihmiselämän ongelmista – ongelmista, jotka perustuvat syvälle juurtuneisiin, vaalittuihin näkemyksiin ja uskomuksiin.

On virkistävää kohdata kirja, jossa arkielämän esimerkit kytkeytyvät harmonisen elämisen periaatteisiin ja opetuksiin. On välttämätöntä tuoda esille prosessi, jossa mieli paranee kaikista ennakkoluuloista ja menneisyyden ehdollistumisista, tarjoten oviaukon vapauteen tulevaisuuden huolista ja harmeista ja menneisyyden katumuksista.

Valintana Mielenrauha välittää opetukset kanavoituna aineistona Airan ja Pyhän Hengen välisessä vuoropuhelussa, jossa he käsittelevät eri aiheita, tutkien ja selvitellen kutakin kysymystä ja aihepiiriä syvältä ja kiehtovasti mukaansatempaavissa keskusteluissa. Tämä kirja on vastaus Sisäisen Rauhan etsintään, mikä tapahtuu vakuuttavalla tavalla, jota on helppo lukea ja seurata. Aihepiiri sisältää ajan käsityksen, elämäntehtävän vertailuineen ja kilpailuineen, sitoutuneen ihmissuhteen ja aviopuolisona olemisen, vanhemmuuden ja äidin roolin, pelon, kivun ja syyllisyyden, ymmärryksen alkoholinkäytön taustasta, ja jopa siihen mikä merkitys on annettu keholle ja kuolemalle.

Sokrateen käyttämällä keskustelumuodolla on keino palauttaa sydän avoimeksi ja mieli lepoon, kun kysymykset ja palautteet ja vastaukset hyväksytään niiden kieltämisen sijasta. Tällainen vuoropuhelu auttaa näkemään, millainen ajatus piilee näennäisten ongelmien takana ja avaa mielen antamaan ajatuksensa Sen Yhden ohjaukseen, joka tuntee tien ja osaa ehdottaa ohjeita, jotka johtavat Parantumisen korkeampaan näkökulmaan eli Pyhän Hengen luo. Otollisin alku paranemiselle ovat halukas sydän ja mieli, ja tämä kirja todistaa halusta parantua. Kun on halu parantua, loppu seuraa itsestään.

On ilahduttavaa kokea sopusointu ihmissuhteissa ja anteeksiannon tarkoitus, joka yhtenäistää havaitsemisen. Välttämätöntä tälle kokemukselle ovat intuitiivisuus ja välitön Sisäisen Ohjauksen seuraaminen. Valintana Mielenrauha innoittaa ja havainnollistaa egon tekemättömäksi tekemisen aidon prosessin, ja sallien tyynien ja rakastavien ajatusten ottavan vääristyneiden ajatusten ja tunteiden tilan. Kirja on Airan myötävaikutus koko universumin parantumiseen ja minä annan kiitokset tästä siunauksesta ja lahjasta.”

– David Hoffmeister, Author of Awakening through A Course In Miracles, Healing in Mind, Unwind Your Mind Back to God, and Quantum Forgiveness


Tilaa tästä: