Armeliaisuuden matka Itseen (viikonloppukurssi)

Voit tulla ryhmään juuri sellaisena kuin olet. Riittää, että sinulla on halukkuus mielenmuutokseen.

Armeliaisuuden matkalla Itseen sinä tulet muistamaan, kuka todellisuudessa olet ja unohtamaan sen, kuka et ole. Ryhmässä toisen ihmisen kokemuksen avulla on helpompi katsoa myös omaa kokemusta ja vapautua. Yhdessä muistaminen on helpompaa.

Kyseessä on intensiiviviikonloppu, jonka aikana sinulla on mahdollisuus matkata syvälle omaan mieleesi. Ja herkistyä näkemään ajatuksesi ja kokemuksesi, jotka tuottavat ristiriitaa. Pääset näkemään uusin silmin ja valitsemaan ristiriidan sijaan vapauden kokemuksen.

Ryhmä on tarkoitettu henkilölle, joka haluaa muuttaa suhtautumistaan kaikkeen: itseensä, työhönsä ja jokapäiväiseen elämäänsä.

Viikonloppu on vuorovaikutteista puhumista ja kuuntelua, jossa saat avata itseäsi. Vain avautumalla perusteellisesti rauha voi alkaa kasvaa sinussa

Kyse on vanhan kokemuksen eli ristiriidan vapauttamisesta katsomatta ongelman muotoon. Keskustelussa ei rajata mitään pois. Kaikki asiat voidaan ottaa esiin.

Viikonloppuryhmän aikataulut: pe 17–n.23, la 9–18, su 9–16

Osallistumismaksu 420€. (Yöpymiset ja ateriat eivät kuulu hintaan.)

Ryhmiin voi osallistua myös esimerkiksi kahtena päivänä.

Hinnat: pe 100€, la 180€, su 140€.

Pidän viikonloppukursseja Mäntsälässä ja myös muualla Suomessa kysynnän mukaan. Ajankohdat ja paikat löytyvät Tuleva-linkin alta.