Valintana mielenrauha 2

Tekijän nimi: Aira Sahakangas

ISBN: 9789526820705

Tuotteen nimike: Valintana mielenrauha 2

Alanimike: Keskustelutuokioita totuuden kanssa

Kovakantinen kirja

Kirjan koko: 19,7 x 13,0 cm

Kirja sisältää tekstiä ei kuvia

Kohderyhmä: aikuiset

Kustantaja: AS-Keskustelutuokiot

Sivumäärä: 248

Miten mielenrauha valitaan? Aira Sahakankaan kirjasarjan toinen osa Valintana mielenrauha 2 on esimerkki siitä, miten apua pyytämällä, anteeksiannon avulla, mieli voi vapautua. Aira avaa rohkeasti oven omiin ajatuksiinsa – mitään salaamatta, maailmaa pelkäämättä. Hän kyseenalaistaa kaikenlaisia ajatuksiaan, jotka hänen elämäänsä ovat rajoittaneet.

Kirjaan on purettu nauhalta kymmenen keskustelutuokiota totuuden kanssa. Puhutaan rahasta, vanhemmuudesta, seksistä, alkoholista, kehosta, kuolemasta… Kun rohkenee avoimesti keskustella sisäisen viisautensa kanssa mieltä vaivaavista arkisista asioista, voi niihin saada uuden, rakkaudellisen näkökulman. Tässä kirjassa ohjataan lempeästi valitsemaan rauha mielessä.

Aira toteaa: ”Ei siis ole ongelmaa, jota ei olisi jo ratkaistu. Ensimmäinen kirja Valintana mielenrauha 1 valmistui vuonna 2012 ja on esimerkki siitä, mitä anteeksianto on käytännössä. Pyydän kirjassa totuudelta apua mielessäni oleviin ristiriitoihin arjen elämässä. Kun sain niihin uuden näkemyksen, mieleeni tuli rauha. Mielenrauhan tavoittaminen on kaikille mahdollista. Tämän kirjan sisältämät keskustelut totuuden kanssa toimivat siitä esimerkkinä. ”

Valintana mielenrauha 2 -kirja mahdollistaa aina vain syvemmän antautumisen sisäisen viisauden ohjattavaksi. Tässä kirjassa tulee esille se, mitä on todellinen kuuntelu. Kirja on tarkoitettu rohkaisemaan kanssaihmisiä hakemaan apua henkilökohtaisiin kysymyksiin, jotka esiintyvät käytännön arjessa. Kun asioihin saa ymmärryksen, ristiriidat voi jättää mielestä pois, ja näin ollen tavoittaa mielenrauhan.

Ilmestymispäivä: 29.9.2014

Tuotteen myyntihinta: 42e (sis alv 10%)


Tilaa tästä: