Kirjailijavierailu ja luento: Mielen sodasta mielenrauhaan to 27.04.2023 klo 17.30 – 19.30

Aika: 27.04.2023 klo 17.30 19.30

Paikka: Hyvinkään kirjasto

Osoite: Kirjastopolku 2, 05800 Hyvinkää

Käyntiosoite: Torikatu 5

Tilaisuus on maksuton.Lähialueella meneillään oleva sota herättää uhkakuvia ja pelon ajatuksia. Toivomme sodan loppumista ja rauhan palautumista. Lähialueitakin lähempänä meitä on mielemme maailma, jossa myös vallitsee sota tai rauha. Mielen sodassa aseina ovat mm. pelon, vihan, ja syyllisyyden ajatukset. Onko minun mahdollista valita toisenlaisia ajatuksia, joilla mielen sota päättyy? Voisinko jopa edistää maailmanrauhaa luopumalla hyökkäävistä ajatuksista?

Aira Sahakangas lähti 25 vuotta sitten etsimään apua mielensä sotaan hakeutumalla työnohjauksen koulutukseen. Myöhemmin hän löysi itsetuntemusta tukevan Ihmeiden oppikurssin, jonka kautta hän on omassa arjessaan saanut kokea, että on mahdollista löytää rauha riippumatta elämänsä ja maailman tilanteesta.

Autettuaan itseään hän on 15 vuotta auttanut muita mielenrauhan ohjaajana ja diplomikuuntelijana henkilökohtaisesti, kursseillaan ja luennoillaan ympäri Suomea. Hän on myös kirjoittanut kolme kirjaa Valintana mielenrauha 1, Valintana mielenrauha 2 ja Choosing inner peace..

Lisätietoja: www.as-keskustelutuokiot.fi